Massage

De helende kracht van aanraking

Myung Sanstra is aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche BMS

Massage

Masseren heeft alles te maken met de helende kracht van aanrakingen en dit wordt al sinds mensenheugenis toegepast. Massage is ongeveer 2500 jaar oud en heeft zijn oorsprong in Zuidoost Azië. Via Egypte en Griekenland heeft massage zijn weg naar Europa gevonden, alwaar het zich heeft ontwikkeld tot een zeer populaire natuurlijke wijze om lichaam en geest te ontspannen, vitaliseren en te helen.

Mensen ‘voelen’ heb ik altijd fijn gevonden. Zowel fysiek als energetisch. Eenmaal kennis gemaakt met massage was het kwartje snel gevallen. Ik genoot ontzettend van het ontvangen van een massage en vond het net zo fijn om dit te geven. Ik heb de afgelopen jaren daarom verschillende massage cursussen gevolgd. Zowel in Nederland als in Thailand. Om mij nog verder te verdiepen in de Thaise massage en mensen gerichter te kunnen helpen, ben ik ingestroomd in de 3 jarige opleiding van Thai Dee tot Natuurgeneeskundig-/Thaise Massage-Therapeut.

Massage – Wat kunnen we van elkaar verwachten

Bij mijn massages staat persoonlijke aandacht voorop. Ik masseer zoals ik zelf ook graag gemasseerd wil worden; vanuit liefdevolle aandacht en respect. Om de massage zo goed mogelijk af te stemmen vraag ik nieuwe cliënten een intake formulier in te vullen. Dit bespreken we voorafgaand aan de massage met een lekker kopje thee. Ook is er dan gelegenheid om vragen te stellen.

Mijn massages zijn niet erotisch van aard. Als ik dit verzoek toch krijg, dan stop ik de massage en zal ik het volledige bedrag van de boeking factureren.

Wil je optimaal van je massage genieten in je vertrouwde thuisomgeving? Dat begrijp ik volkomen! Daarom kun je een massage op thuislocatie aanvragen. Deze dienst geldt alleen voor cliënten die al bekend zijn bij QualiQi, of die worden doorverwezen via mijn netwerk. Bij bedrijven kom ik ook graag op locatie masseren. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en het maken van een reservering.

Momenteel behandel ik alleen spanningsgerelateerde en nog geen specifieke klachten. Met het intake formulier kun je me laten weten welke spier(groepen) je het meest last van hebt, zodat ik daar extra aandacht aan kan besteden. Mijn doel is om jouw lichaam en geest ontspanning en vitaliteit te geven met mijn massage. Dit heeft op zijn beurt weer een positieve uitwerking op je algehele welzijn, zelfhelend vermogen en laat je stress helemaal vergeten. Kortom lekker in je vel XL!

Thaise massage

Traditionele Thaise Yogamassage, of kortweg Thaise Massage, is een dynamische massage die bestaat uit een combinatie van yoga, massage en acupressuur. Je ligt hierbij op een speciale mat op de grond en krijgt de massage door de kleding heen. Het is daarom belangrijk om gemakkelijk zittende kleding te dragen.

Tijdens de behandeling begeleid ik je lichaam in yoga gerelateerde strekkingen en werk op je energiebanen (“Sen” in het Thai) d.m.v. acupressuur en massage. De ritmische dynamiek voert je mee naar een heerlijke ontspanning en helpt je om stress los te laten.

De uitwerking van Thaise Massage zijn divers. Je kunt o.a. meer souplesse in je spieren, meer ruimte in je gewrichten, een geestelijke verstilling en een betere doorstroming van je energie (Qi) ervaren. Thaise massage houdt je lichaam en geest jong en vitaal en heeft daarmee een preventieve werking op je gezondheid.

Voor meer informatie over Thaise Massage kijk op de pagina Traditionele Thaise Yoga Massage.

Boek direct


Thaise Stoelmassage

Thaise Stoelmassage

Thaise stoelmassage is een unieke diepwerkende massage. De focus ligt hierbij op je hoofd, nek, rug, schouders en armen. Zoals gebruikelijk bij Thaise Massage worden ook bij Thaise Stoelmassage de energiebanen bewerkt d.m.v. acupressuur en strekkingen. De acupressuur wordt gegeven met behulp van handen, duimen, ellebogen en knieën.

Bij een stoelmassage zit je op een speciale massagestoel en geniet je van de ontspannende en vitaliserende werking van de Thaise Massagetechnieken. Het is zeer effectief voor het verminderen van spierspanning en stress. Deze vorm is uitermate geschikt voor bedrijven, beurzen en mensen die lastig op een massagemat kunnen liggen.

Boek direct