Massage

De helende kracht van aanraking

Myung Sanstra is aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche BMS

Massage

Masseren heeft alles te maken met de helende kracht van aanrakingen en dit wordt al sinds mensenheugenis toegepast. Massage is ongeveer 2500 jaar oud en heeft zijn oorsprong in Zuidoost Azië. Via Egypte en Griekenland heeft massage zijn weg naar Europa gevonden, alwaar het zich heeft ontwikkeld tot een zeer populaire natuurlijke wijze om lichaam en geest te ontspannen, vitaliseren en te helen.

Mensen ‘voelen’ heb ik altijd fijn gevonden. Zowel fysiek als energetisch. Eenmaal kennis gemaakt met massage was het kwartje snel gevallen. Ik genoot ontzettend van het ontvangen van een massage en vond het net zo fijn om dit te geven. Ik heb de afgelopen jaren daarom verschillende massage cursussen gevolgd. Zowel in Nederland als in Thailand. Om mij nog verder te verdiepen in de Thaise massage en mensen gerichter te kunnen helpen, heb ik de 3-jarige opleiding van Thai Dee tot Natuurgeneeskundig-Thaise Massage-Therapeut succesvol afgerond.

Massage – Wat kunnen we van elkaar verwachten

Bij mijn massages staat persoonlijke aandacht voorop. Ik masseer zoals ik zelf ook graag gemasseerd wil worden; vanuit liefdevolle aandacht en respect.

Om de massage zo goed mogelijk af te stemmen vraag ik nieuwe cliënten een intake-formulier in te vullen en dit voorafgaand aan de massage naar mij terug te mailen.  Voorafgaand aan de behandeling bespreken we dit nog kort. Ook is er dan gelegenheid om vragen te stellen.

Er staat altijd een lekker kopje thee klaar, 15 minuten voorafgaand aan de massage. Voel je welkom om wat eerder te komen en van een kopje thee te genieten.

Tijdens mijn massages worden absoluut geen erotische handelingen verricht. Als ik dit verzoek toch krijg, dan stop ik de massage en zal ik het volledige bedrag van de boeking factureren.

Mijn behandelingen zijn therapeutisch en bestaan uit een mix van Oosterse & Westerse geneeskunde. De 5 Elementenleer neemt hierbij een belangrijke plaats in, als ook het behandelen van fysieke klachte. Ik masseer niet via een ‘standaard reeks.’ Elke massage is daarom anders, afgestemd op waar jij op dat moment de meeste behoefte aan hebt. Mijn doel is om jouw lichaam en geest ontspanning en vitaliteit te geven en je zelfhelend vermogen (een extra) stimulans te geven. Kortom lekker in je vel XL!

Thaise massage

Traditionele Thaise Yogamassage, of kortweg Thaise Massage, is een dynamische massage die bestaat uit een combinatie van yoga, massage en acupressuur. Je ligt hierbij op een speciale mat op de grond en krijgt de massage door de kleding heen. Het is daarom belangrijk om gemakkelijk zittende kleding te dragen.

Tijdens de behandeling begeleid ik je lichaam in yoga gerelateerde strekkingen en werk op je energiebanen (“Sen” in het Thai) d.m.v. acupressuur en massage. De ritmische dynamiek voert je mee naar een heerlijke ontspanning en helpt je om stress los te laten.

De uitwerking van Thaise Massage zijn divers. Je kunt o.a. meer souplesse in je spieren, meer ruimte in je gewrichten, een geestelijke verstilling en een betere doorstroming van je energie (Qi) ervaren. Thaise massage houdt je lichaam en geest jong en vitaal en heeft daarmee een preventieve werking op je gezondheid.

Voor meer informatie over Thaise Massage kijk op de pagina Traditionele Thaise Yoga Massage.

Boek direct