Reviews

Ervaringen massage & workshops
Zondag 19 maart heb ik de workshop Adem, Focus, Koude training gevolgd in Hoogkarspel, gegeven door Myung en Ronald. Wat een fantastische ervaring was dat! Eerst werd in een ontspannen sfeer de ademhalingsoefeningen uitgelegd en geoefend en daarna, als afsluiting, gingen we allemaal het ijskoude bad in. Ik raad het iedereen aan!

Sandra Reijnders

Samen met Sandra was ik ook in Hoogkarspel (19 maart). Wat mooi om te mogen ervaren dat je in staat bent om je eigen welzijn en gezondheid op deze manier positief te beïnvloeden. Het gebied van je eigen kracht en mogelijkheden dus te vergroten! En dat met adem, focus en ijs. Dank voor deze ervaring, het koud afdouchen wordt hierdoor een ‘makkie’, maar de workshop stimuleert ook om het te blijven doen. Een kop koffie in de ochtend haalt het niet bij zo’n frisse opstarter. Een echte aanrader dus!!!!

Mieke Bakker

Myung heeft een hele prettige energie tijdens haar massages en je komt echt tot rust. Daarnaast heeft ze een goede techniek, waarbij ze de juiste plekken onder de aandacht brengt. Regelmatig laat ik me door haar behandelen en kan er dan weer helemaal tegen aan.

Mw. Meijer

Zoals bij zoveel mensen zaten mijn rug en schouders muurvast. Nu na een aantal behandelingen van Myung, ben ik een stuk soepeler en ben ik grotendeels van mijn klachten af. Ik kan Myung dan ook van harte aanbevelen. Myung luistert, voelt en masseert met aandacht. Haar betrokkenheid, en haar persoonlijkheid zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Na een enkele behandeling voel je al resultaat. Dus iedereen die een Thaise massage overweegt, ga naar Myung.

Petra Janse